Hari kebab sztori

Sztori

2017 márciusában egy nagy álom vált valóra a Hari Kebab megnyitásával. Nagyon untuk már, hogy külföldre kell utazni egy normális kebabért és hogy szinte mindenhol ugyanazt a klasszikus gyorséttermi, egyhangú összeállításokat lehet csak kapni idehaza.

Kezdettől fogva szerettünk volna kitűnni a főváros megszámlálhatatlan kebabozója, gyorsétkezdéje közül nem csak az ételek minőségében, hanem az egész élmény összességében egyaránt. Meg akartuk mutatni, hogy van élet a mikrózott gyorskajákon túl és igenis lehet éttermi színvonalon is alkotni ebben a műfajban. Zsolti és párja, Judit egy nagy hírű autentikus török kebabosnál tanulták ki a kebab készítés minden csínját-bínját, majd a több éves szakmai tapasztalattal felvértezve, az én vállalkozói rutinommal egyesítve indítottuk hódító útjára a Harsányi testvérek nevével fémjelzett kis éttermünket.


A jól megtanult alapokhoz saját ötleteinket is hozzátéve, egy saját stílusú, egyedi kebabozót hoztunk létre, ahol a páratlan ízélményen kívül a kellemes, családias hangulat megteremtése volt mindig is legfőbb célunk, minél több elégedett vendéggel. A kezdeti probémák, nehézségek és kudarcok ellenére mindig kitartottunk elképzelésünk, célunk és álmunk mellett, rengeteg munkával, tanulással és fejlesztéssel igyekeztünk a felszínen maradni a hatalmas konkurencia tengerében.


Eddigi tapasztalataink alapján büszkék vagyunk rá, hogy aki egyszer betér hozzánk, az utána velünk álmodik és rögtön visszavágyik. Igyekszünk évről-évre, időről-időre megújulni, fejlődni a minél tökéletesebb vevőélményt és minőségi vendéglátást szem előtt tartva. Helyben sütött, friss piták, emberes adagok, különleges, egyedi ízek és összeállítások, pénztárcabarát árak, becsületkasszás kávé és tea. Nálunk egyedülálló módon találkozik a kellemes, családias környezet a bisztró hangulattal Budapest VII. kerületében, a Keleti Pályaudvartól pár perc sétára. Ráadásul állatbarát hely is vagyunk egy egyedülálló kutyaponttal, ingyenes chipolvasóval, 2017-ben és 2018-ban pedig a közönség szavazatai alapján az ÉV Kutyabarát helye is lettünk a fővárosban!.


Youtube Video