Minden tudnivaló a jelenlegi helyzetben!

2020.03.15.

MINDEN TUDNIVALÓ A JELENLEGI HELYZETBEN

Kedves Vendégeink!
Igyekszünk a lehető legtöbbet megtenni annak érdekében, hogy továbbra is biztonságban érezzétek magatokat nálunk és nyugodt, tiszta körülmények között tudjátok elfogyasztani kedvenc Hari fogásaitokat. Ennek érdekében az eddigieknél is komolyabb figyelmet fordítunk a higiéniára! Folyamatosan igyekszünk minden szükséges óvintézkedést megtenni mindannyiunk érdekében.

  • Az asztalokat, kilincseket, székeket óránként fertőtlenítő szerekkel tisztítjuk
  • Munkatársaink rendszeresen mossák a kezüket egy erre alkalmas külön beszerzett fertőtlenítő szappannal
  • Munkatársaink minden folyamatot, beleértve az előkészületi munkálatok, mosogatás, tálcák behozatala, stb. szigorúan kesztyűben végeznek.

A kialakult helyzet ellenére mi ugyanolyan kapacitással dolgozunk és teljesen fel vagyunk készülve az esetlegesen megnövekedő rendelésekre is. Kövessetek minket továbbra is figyelemmel, hiszen igyekszünk minden újdonságot, híreket azonnal megosztani Veletek!

Vigyázzatok magatokra és egymásra!
CSAK A HARI!

Az üzemorvosunk (Dr. Ambrus Anikó) heti-kétheti rendszerességgel fogja vizsgálni a munkatársainkat, valamint ha nagyon eluralkodik a járvány és tarthatatlanná válna a szituáció, mi magunk fogunk úgy dönteni és meghozni az áldozatot mindannyiunk érdekében, hogy bezárjuk az éttermet és csak a házhozszállítást fogjuk működtetni. Ekkor fogjuk bekapcsolni majd a honlapon az elviteles funkciót.


Összeállítottunk egy rövid kis kérdőívet is, aminek kitöltésével ismételten nagyon sokat tudnátok segíteni nekünk. A kialakult helyzetre való tekintettel mindenképp fontosnak tartjuk megkérdezni titeket, hogy mit gondoltok a jelenlegi állapotokról illetve az előttünk álló időszakról? Mindig is rendkívül sokat számított a véleményetek, ezért arra gondoltunk, most is szeretnénk első kézből megtudni, hogy mit gondoltok az aktualitásokról. Ennek a felmérésnek az a célja, hogy segítsük egymást ebben a nehéz helyzetben. Szeretnénk megkérni titeket, hogy írjatok le nekünk pár ötletet, gondolatot, hogy mivel tudnánk segíteni Titeket az elkövetkezendőkben és szerintetek hogyan tudnánk együttműködni továbbra is a kialakult helyzet ellenére. Legyen szó bármiről! https://forms.gle/rReFDuwsr5PokXME7

Nagyon köszönjük mindenkinek a segítséget és kitartást kívánunk mindannyiótoknak! Vigyázzatok nagyon magatokra és egymásra!

A Hari Kebab csapata