Házhozszállítás 100% Biztonsággal!

2020.03.17.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 100% BIZTONSÁGGAL

harikebab térkép

A napokban a WOLT vezetősége osztotta meg velünk az alábbi, kiválóan megfogalmazott közleményt, ami a házhozszállítás rendkívül biztonságos rendszerét hivatott bemutatni, népszerűsíteni. Így ha bármelyikőtök úgy döntött, illetve megteheti, hogy otthon marad és/vagy kerüli a beülős helyeket, továbbra is biztonsággal rendelhet nem csak a WOLT, de a NETPINCÉR rendszerén keresztül is.
https://www.netpincer.hu/hari_kebab/hazhozszallitas/_etlap
https://wolt.com/hu/hun/budapest/restaurant/hari-kebab

“Vírus idején az ételkiszállítás a legbiztonságosabb ételbeszerzési lehetőség a többi alternatívához képest az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) szerint. Ezt igazolja az is, hogy a tudósok és a hatóságok világszerte figyelemmel kísérik a vírus terjedését, és eddig nem érkezett bejelentés élelem útján történő fertőzésről.

Alább olvashatod azt, hogy mit tehetsz te azért, hogy ez a folyamat még biztonságosabb lehessen!

Hogyan tesszük mi magunk még biztonságosabbá az étel kiszállítást? Futárainkat kézfertőtlenítővel szereltük fel, amit minden étel szállítás előtt javallott használniuk, így elkerülhető, hogy külső szennyeződés kerüljön a csomagolásra. Ezenkívül minden WHO által javasolt óvintézkedést is betartanak a partnereink.

Hogyan teheted te magad is még biztonságosabbá a folyamatot? Rendelésed kérheted úgy is, hogy a futárral egyáltalán ne kelljen találkoznod. Kiszállítjuk akár küszöbre/ablakpárkányra/kilincsre helyezve is az ételed. Ehhez csak annyi kell, hogy beírod a futárnak szóló komment mezőbe, hogy hol hagyja az ételt vagy ha biztosra szeretnél menni írj egy üzenetet az ügyfélszolgálatnak. A rendelésed könnyen nyomon tudod követni az applikációban vagy a weboldalon így látod, hogy mikor érkezik meg az étel, és ki tudsz menni érte. Ha bekapcsolod a push értesítéseket, akkor jelezzük is, hogy megjött az ételed, így nem fog kihűlni!” https://www.netpincer.hu/hari_kebab/hazhozszallitas/_etlaphttps://wolt.com/hu/hun/budapest/restaurant/hari-kebab

A weboldalunkon történő rendelést majd csak akkor indítjuk el, ha a helyszíni fogyasztás be kell szüntetnünk. Ne feledjétek, nekünk nincsenek saját futáraink, így a weboldalon leadandó rendelésért ugyanúgy el kell jönnötök majd az étteremhez, de majd egy direkt erre kialakított átvételi ponton tudjátok majd biztonságosan átvenni a csomagot. Úgyhogy ez az opció leginkább a közelben lakóknak, törzsvendégeinknek, illetve hardcore Hari fanoknak lehet majd érdekes opció a jövőben.

Aenean nisl massa, scelerisque imperdiet feugiat et, rutrum ut nibh. Integer elit sem, rutrum vestibulum nunc nec, imperdiet tincidunt es odio. Aenean ant aliquet, ante non pellentesque laoreet, lorem leo egestas metus, eget pellentesque nisi sem non ex.

A kialakult helyzet ellenére mi ugyanolyan kapacitással dolgozunk és teljesen fel vagyunk készülve az esetlegesen megnövekedő rendelésekre is. Kövessetek minket továbbra is figyelemmel, hiszen igyekszünk minden újdonságot, híreket azonnal megosztani Veletek!

Vigyázzatok magatokra és egymásra!
CSAK A HARI!