MINDEN TUDNIVALÓ A JELENLEGI HELYZETBEN

MINDEN TUDNIVALÓ A JELENLEGI HELYZETBEN

MINDEN TUDNIVALÓ A JELENLEGI HELYZETBEN

Kedves Vendégeink!

Igyekszünk a lehető legtöbbet megtenni annak érdekében, hogy továbbra is biztonságban érezzétek magatokat nálunk és nyugodt, tiszta körülmények között tudjátok elfogyasztani kedvenc Hari fogásaitokat. Ennek érdekében az eddigieknél is komolyabb figyelmet fordítunk a higiéniára! Folyamatosan igyekszünk minden szükséges óvintézkedést megtenni mindannyiunk érdekében.

  • Az asztalokat, kilincseket, székeket óránként fertőtlenítő szerekkel tisztítjuk
  • Munkatársaink rendszeresen mossák a kezüket egy erre alkalmas külön beszerzett fertőtlenítő szappannal
  • Munkatársaink minden folyamatot, beleértve az előkészületi munkálatok, mosogatás, tálcák behozatala, stb. szigorúan kesztyűben végeznek.

Az üzemorvosunk (Dr. Ambrus Anikó) heti-kétheti rendszerességgel fogja vizsgálni a munkatársainkat, valamint ha nagyon eluralkodik a járvány és tarthatatlanná válna a szituáció, mi magunk fogunk úgy dönteni és meghozni az áldozatot mindannyiunk érdekében, hogy bezárjuk az éttermet és csak a házhozszállítást fogjuk működtetni. Ekkor fogjuk bekapcsolni majd a honlapon az elviteles  funkciót.

Összeállítottunk egy rövid kis kérdőívet is, aminek kitöltésével ismételten nagyon sokat tudnátok segíteni nekünk. A kialakult helyzetre való tekintettel mindenképp fontosnak tartjuk megkérdezni titeket, hogy mit gondoltok a jelenlegi állapotokról illetve az előttünk álló időszakról? Mindig is rendkívül sokat számított a véleményetek, ezért arra gondoltunk, most is szeretnénk első kézből megtudni, hogy mit gondoltok az aktualitásokról. Ennek a felmérésnek az a célja, hogy segítsük egymást ebben a nehéz helyzetben. Szeretnénk megkérni titeket, hogy írjatok le nekünk pár ötletet, gondolatot, hogy mivel tudnánk segíteni Titeket az elkövetkezendőkben és szerintetek hogyan tudnánk együttműködni továbbra is a kialakult helyzet ellenére. Legyen szó bármiről! https://forms.gle/rReFDuwsr5PokXME7

Nagyon köszönjük mindenkinek a segítséget és kitartást kívánunk mindannyiótoknak! Vigyázzatok nagyon magatokra és egymásra!

 

A Hari Kebab csapata

Ugrás fel