Oldalunkon történő rendelés esetén személyesen tudod átvenni éttermünkben. Amennyiben házhoz szállítást szeretnél rendelésed, partnereinknél is leadhatod:

Netpincér vagy Wolt

Rendelés menete:

Étlapunkról kiválasztod az ételt, majd az “opciók választása” gombra vagy a képére kattintva testre szabhatod rendelésed. Itt lehetőség van kiválasztani a felhasznált hús típusát, valamit menü esetén a kívánt üdítőt. Extra feltétek kiválasztására van lehetőség a kijelölők segítségével tetszőleges mennyiségben. Ízlésünknek megfelelően beállíthatjuk az elkészítési módot is a megfelelő opciók kiválasztásával.
A rendszer 61 Ft csomagolási költséget számol fel tételenként.

A “Kosárba teszem” gombra kattintva fixáljuk és hozzáadjuk a tételt a kosárhoz. Az étlaphoz visszatérve, tetszőleges számú tételt adhatunk hozzá a rendeléshez.

A “Kosár” gombra kattintva láthatjuk összesítve rendelésünket. Itt lehetőség van módisítani a rendelt darabszámot és az választott opciókat, kuponkódot megadni (amennyiben rendelkezünk ilyennel) valamit törölhetjük rendelésünket. Amennyiben mindent rendben találtunk a “Tovább a pénztárhoz” gombra kattintva jutunk el a pénztárhoz és itt véglegesíthetjük rendelésünket.

A “Pénztár” oldalon véglegesíthetjük rendelésünket. Amennyiben korábban is vásároltunk és rendelkezünk felhasználói fiókkal a “Kattints ide a bejelentkezéshez” feliratra kattintva bejelentkezhetünk, így nem kell újra megadni adatainkat.

Ha nem rendelkezünk regisztrációval a “Rendelő adatai” mezőket kitöltve adhatjuk meg a rendeléshez szükséges adatainkat. Itt van lehetőség saját fiók létrehozására is, de nem kötelező (ajánlott). Kérjük add meg az időpontot amikor rendelésedet át szeretnéd venni.

Lejjebb haladva egy összesítést láthatunk a rendelésünkről.

Fizetni üzletünkben készpénzzel, bankkártyával és OTP Szép kártyával lehetséges.

Kérjük  jegyezd meg a visszaigazolásban található rendelésszámot, mert később ez alapján tudjuk beazonosítani rendelésed.

Elküldött és visszaigazolt rendelés esetén törölni, módosítani már nem lehet. 

Amennyiben bármi probléma merül fel kérjük hívd telefonos elérhetőségünket:+36 70 312 4896

 

 

Ugrás fel