Segitség a rendeléshez

 

Amennyiben oldalunkon rendelsz, ételedet kizárólag személyesen tudod átvenni éttermünkben.
Ha házhoz szállítást szeretnél rendelésed, partnereinknél tudod leadni:

Rendelés menete:

Étlapunkról kiválasztod az ételt, majd az “opciók választása” gombra vagy a képére kattintva testre szabhatod rendelésed. Itt lehetőség van kiválasztani a felhasznált hús típusát, valamint menü esetén a kívánt üdítőt. Extra feltétek kiválasztására van lehetőség a kijelölők segítségével tetszőleges mennyiségben. Ízlésednek megfelelően beállíthatod az elkészítési módot is a megfelelő opciók kiválasztásával.

A rendszer 61 Ft csomagolási költséget számol fel tételenként.

A “Kosárba teszem” gombra kattintva fixálod és hozzáadod a tételt a kosárhoz. Az étlaphoz visszatérve, tetszőleges számú tételt adhatsz hozzá a rendeléshez.

A “Kosár” gombra kattintva láthatod összesítve rendelésed. Itt lehetőséged van módosítani a rendelt darabszámot és az választott opciókat, valamit törölheted rendelésed, illetve ha rendelkezel kuponkóddal itt megadhatod. Amennyiben mindent rendben találtál a “Tovább a pénztárhoz” gombra kattintva jutsz el a pénztárhoz és itt véglegesítheted rendelésed.

A “Pénztár” oldalon véglegesítheted rendelésedet. Amennyiben korábban vásároltál és rendelkezel felhasználói fiókkal a “Kattints ide a bejelentkezéshez” feliratra kattintva bejelentkezhetsz, így nem kell újra megadni adataidat.

Ha nem rendelkezel regisztrációval a “Rendelő adatai” mezőket kitöltve adhatod meg a rendeléshez szükséges adataidat. Itt van lehetőséged saját fiók létrehozására is, de nem kötelező (ajánlott). Kérjük add meg az időpontot amikor rendelésedet át szeretnéd venni.

Lejjebb haladva egy összesítést láthatsz a rendelésedről.

Fizetni üzletünkben készpénzzel, bankkártyával és OTP Szép kártyával lehetséges. A rendelés leadása után a rendszerünk visszaigazolást is küld a megadott e-mail címre.

Kérjük  jegyezd meg a visszaigazolásban található rendelésszámot, mert később ez alapján tudjuk beazonosítani rendelésed.

Elküldött és visszaigazolt rendelés esetén törölni, módosítani már nem lehet. 

Amennyiben bármi probléma merül fel kérjük hívd telefonos elérhetőségünket:+36 70 312 4896

 

 

Ugrás fel